Heb je oude manden in de schuur die je overweegt in de achtertuin te zetten of afval? Stoppen; u kunt de manden verbouwen. Het opnieuw inrichten van de items is eenvoudig, waarmee u een organizer voor uw badkamer kunt maken. Bovendien kunt u het verloren gebied voltooien, waardoor u meer ruimte hebt om andere badkamerartikelen in uw kasten op te bergen.

Heb je wat oude planken in de garage sale gezet? Zijn de items verkocht, of heb je ze nog? Als je de producten nog hebt, kies dan een muur waar je iets mee moet doen in de badkamer en maak die innovatieve geest klaar.

Natuurlijk moet u de rekken opnieuw schilderen voordat u uw organizer produceert. U kunt elk type verf kiezen, bestaande uit platte verven. Spuit de rekken, laat drogen en spuit de planken opnieuw. Als het hout beschadigd is, gebroken, enzovoort, moet u mogelijk in eerste instantie schuren.

Emaille keramiek, of welke verf je ook onder de kast hebt, werkt hiervoor. Nadat de planken droog zijn, zorg voor een uitstekende blik en beslis of ze te eenvoudig zijn of dat je er iets meer aan wilt toevoegen. Vergeet niet om het niet te verduren te hebben.

Wanneer u uw kleuren en tinten selecteert, moet u ervoor zorgen dat u al een thema hebt, zodat ze overeenkomen met wat er momenteel wordt gedaan, u wilt uw tijd niet verspillen. Als u meer kleur in uw planken wilt, gebruik dan een andere kleur en stempel of teken er misschien een ontwerp op en schilder het naar uw gewenste kleur.

De planken zijn goed en droog, dus monteer ze nu aan je muur waar je maar wilt. Ik schaats ze graag, zodat ze niet allemaal op een rij staan. Veel hangt af van hoeveel ruimte je voor deze taak wilt gebruiken. Wanneer u daadwerkelijk het gebied en de volgorde hebt geselecteerd die u wilt monteren, gaat u verder en monteert u ze.

Nu heb je extra ruimte ontwikkeld en moet je er iets aantrekkelijks op zetten. Houd er nogmaals rekening mee dat ook hier je creatief moet zijn met behulp van manden leuk kan zijn. Manden zijn verkrijgbaar in verschillende maten; vormen en kleuren, dus zet ze op de planken en plaats de maten en vormen waar je maar wilt. We hebben de manden gekozen die we gaan gebruiken, dus wees weer fantasierijk en verfraai ze. Manden zijn goed te gebruiken omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, maak ze eenvoudig schoon met warm zeepsop en laat drogen. Het vocht in de badkamer komt hen ten goede, het helpt voorkomen dat ze uitdrogen.

Hou niet van de kleur van deze oude manden, laten we ze nu verfraaien. Je kunt manden schilderen en verfraaien zoals je je planken hebt gedaan. Ga verder, de verf kan geen kwaad en als je klaar bent, haal je gewoon de heldere kleurenspuitbus eruit en spuit je ze in om de kleuren in te stellen. Heb de manden geverfd en ze zijn te eenvoudig; houd je op de planken en kijk waar en wat je vervolgens aan hen wilt bijdragen. Je kunt stempelen en stickers op manden plakken die te veel lijken op je rekken, dus geloof en wees er innovatief mee. Maak van je muur iets voor mensen om over te praten en wees blij met alle moeite die je met je tijd hebt gedaan.

De planken en manden zijn nu klaar dus wat ga je met de manden doen. Maak je geen zorgen, je kunt de manden vullen met een verscheidenheid aan producten om het gebied in je kasten op te ruimen. Gebruik een van je vers verfraaide manden voor al dat nagelverzorgingsspul dat je in een tas in de kast hebt liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *