Hoe vul je de lege plekken in met rubberen stempels:
Bestaat er een kale muur in je badkamer? Is de muur kaal zodat je geen stijl kunt vinden die daarbij past? Heb je nagedacht over behang, maar lijkt er niets te passen? Waarom zet je je creativiteit en concepten niet aan het werk en maak je je eigen behangstijl. Ik durf te wedden dat niemand anders er zo een zal hebben.

Voordat je aan de slag gaat, beslis je wat je echt op een kale muur wilt zetten die je probeert te bedekken. Zorg ervoor dat je fantasierijk bent en probeer hetzelfde thema te gebruiken waar je mee te maken hebt, zoals vogels. Dit kan worden uitgevoerd in elke ruimte van uw huis waar u een muur heeft en iets anders wilt doen.

Je zult rond moeten kijken en een aantal rubberen stempels of stencils moeten vinden; je kunt het ontwerp zelfs tekenen als je dat wilt. De rubberen stempels, stencils, al deze dingen zijn te vinden in de ambachtelijke afdeling van veel outletwinkels. Zorg ervoor dat je de borstels krijgt die je nodig hebt; het variétépakket borstels is leuk aangezien je verschillende maten en stijlen in één hebt.

Meestal kun je op exact dezelfde afdeling de verf kopen die je nodig hebt, keramische verf gebruiken, het komt in veel kleuren en tinten om aan je behoeften te voldoen. Opruimen is een fluitje van een cent, simpelweg het gebruik van warm en zeepsop om de verf op te ruimen om van de ene kleur naar de andere te veranderen, is alles wat u hoeft te doen.

Wanneer je een klus als deze doet, moet je het twee keer doen om er zeker van te zijn dat je de beste stijl en kleuren hebt die je wilt gebruiken. Als je meer postzegels of stencils nodig hebt, ga dan gewoon naar een andere warenhuis, waar ambachtelijke materialen worden aangeboden, ze bieden allemaal verschillende. Bedek de locatie die je gaat markeren met vriespapier. Het papier dat u kunt kopen, wordt overal waar boodschappen worden aangeboden, meestal op de vleesafdeling. Bij het installeren van het papier plakt u eenvoudig een duimzak op de hoek en een paar plaatsen in het midden om het op zijn plaats te houden.

Nu bent u klaar om de eerste kopie van uw muurtaak te maken. Ga er helemaal voor en begin met stampen.

Het is moeilijk om wat dan ook te plaatsen, zodat ze precies uit elkaar staan, maar maak je geen zorgen dat je die lege plekken later kunt opvullen. Wanneer je van de ene kleur naar de andere gaat, als de kleuren elkaar gaan raken, zorg er dan voor dat de eerste kleur volledig droogt? Wanneer je klaar bent, laat je het drogen en bekijk je het een paar dagen om er zeker van te zijn dat dit is wat je wenst. Ga dan verder met het langetermijnontwerp.

Hoe het papier te elimineren?
Nu ben je bereid om je muur te doen, het papier grondig te verwijderen, zodat je je kleurenmixen niet vergeet. Bewaar het voor een patroon om vanuit te werken. Houd er rekening mee dat geen 2 projecten hetzelfde zijn. Dat is het leuke van het hele project; niemand zal er zo een hebben.

Verf je muur in de kleur van je keuze, waardoor het een lichte kleur is die past bij de kleuren die je erop gaat markeren. Door gebruik te maken van je patroon, heb je eigenlijk opzij gezet; begin opnieuw met markeren op de oorspronkelijke muur. Nogmaals, zorg ervoor dat elke kleur volledig droog is voordat u een andere kleur markeert, zodat ze elkaar niet raken. Als je het patroon niet leuk vindt, vul dan gewoon de ruimtes in met iets anders of voeg ergens een gloednieuwe kleur toe. Het maakt niet uit hoe vaak je deze methode gebruikt, je zult nooit in staat zijn om twee taken hetzelfde te doen. Dit is de strategie die creativiteit wordt genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *