Wat dacht je van het gebruik van een van je schattige manden voor al je voetverzorging die je uit de 2 of drie ruimtes moet graven. De schattige mand zal al je voetverzorging op één locatie opslaan, dat maakt het een stuk gemakkelijker voor je als het tijd is om die vermoeide voeten te weken na een lange dag op het werk. Als je items in je mandje hebt bewaard, waarom voeg je dan niet nog een paar manden toe en vorm je een bloementuin.

Hoe bloemen voor je manden op te zetten:
Wat dacht je van het maken en synthetisch rangschikken van bloemen om tussen je manden te vullen, neem gewoon die mooie washandjes die je in de kast hebt en waarvan je niet wilt dat iemand ze gebruikt. Rol ze op zoals je servetten voor de eetkamertafel zou doen en bekleed de mand met de kleding. Organiseer nu die zijden bloemen in het midden. Dit zal een goede bloem zijn in die donkere kamer en ze zijn ook eenvoudig te verzorgen.

Je muur is klaar en je hebt die oude planken en manden gebruikt die het gebied in de garage opgebruikten. Je hebt nu al je nagel- en voetverzorging georganiseerd met een bloem in het midden. Manden zijn handig, omdat u ze kunt vullen met uw favoriete items. Natuurlijk kunt u de manden gevuld met producten achterin uw kasten opslaan, vooral items die u niet meer gebruikt, maar toch wilt houden. Houd er echter rekening mee dat bij het zoeken naar de manden het stressvol kan worden, aangezien als u andere items opneemt, het de mand verder naar achteren duwt.

Manden zijn fantastische organisatoren. Bovendien kunt u ook geweldige planken produceren om uw badkamerartikelen te rangschikken.

Hoe planken te maken:
Neem wat multiplex, voldoende om te passen, en verkrijg een paar spijkers, een hamer, boor, bits, enz., En je bent op weg om een geweldig rek te produceren. U kunt de rekken ook op een rij laten lopen, wat betekent dat u talloze stukken multiplex kunt gebruiken om uw rekken te maken. De rekken zijn goede organisatoren, aangezien je handdoeken, schoonmaakmaterialen, badkamerproducten en meer kunt opslaan.

Voordat u het multiplex snijdt, moet u het hout meten, te beginnen bij de hoeken van uw muur en zoveel als de kranen. Je wilt de gaten voor je nagels ongeveer 16 inch uit elkaar houden, afhankelijk van de grootte. U wilt een muurgebied kiezen waar de noppen stevig zijn en het gewicht kunnen vasthouden. U kunt op de muur tikken om noppen te ontdekken, anders kunt u noppendetectie-eenheden kopen bij uw lokale hardware.

Hoe monteer ik de planken?
U hebt ankers nodig die zijn gemaakt van plastic producten. De ankers druk je in de gaten die je in de muur hebt geboord. Wanneer u de schroeven aandraait, vergrendelt het uw anker op locatie. Als u ervoor kiest om andere soorten ankers te gebruiken, zoals de metalen sterren, zullen de ankers zijn vinger vastmaken, terugvouwen en vastzetten om te beschermen.

Het monteren van planken is eenvoudig. Je maakt gebruik van een goed beoordelingsvermogen en de juiste materialen en je zou geen probleem moeten hebben. Als u uw rekken veilig wilt monteren, denk dan aan de stalen schoenplaatankers. U kunt ook een strook hout onder de rekken plaatsen om te installeren. Schroef het hout op de plaats. Als de planken geen houten stroken hebben, kunt u sleuven kiezen, zoals de sleutelgaten. Je hebt een router en een unieke mal nodig om te passen. Simpel gezegd, u hebt een breed scala aan gereedschappen om uw racks op locatie te monteren en te beveiligen. Het is jouw keuze. Als u geen kennis hebt van montagematerialen, ga dan op internet en onderzoek de items voordat u aan uw project begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *