Hoe knoppen en haken te kiezen

Het kiezen van toiletaccessoires zoals knoppen en badjashaken is niet eenvoudig. Je hebt de keuze uit Dove, Musa, Antique, Aranjeuz, Austin, Barcelona, Cabin, Gazebo, Cameo, Channel, Cannes, Catalina, Chenille en meer om te selecteren. City Temple, Contessa, Cosmopolitan, Dominic, Designer, Drop en Elizabeth produceerden ook een goede lijn knoppen en badjashaken.

Bij het kiezen van knoppen en haken is uw beste keuze om uw alternatieven te verminderen. Hou je bijvoorbeeld van goud? Hou je van goud geïntegreerd met chroom? Zou je kiezen voor sierontwerpen? Hou je van de spiegellook? Rekening houdend met uw smaak, ontwerp etc kan u helpen uw optie te beperken.

Daarnaast wil je rekening houden met je toilet. Heb je een landelijke setting? Heb je een koninklijk bad? Is uw bad Victoriaanse stijl? Koop je knoppen en haken voor een kinderbadkamer? Welke kleuren en patronen blijven er in je badkamer?

Als je een vorstelijk of meestertoilet hebt, vind je de gouden knoppen en haken misschien leuk. Jas heeft een geweldige lijn knoppen en haken. Jas maakte de creatieve gouden badjashaken, die passen bij verschillende kleuren. Je hebt misschien een wandspiegel, glazen welp, haken, planken en rekken op de achtergrond van je badlocatie. In dit geval zou ik het goud opnieuw beoordelen, tenzij je gouden versieringen rond je badkameraccessoires hebt.

Als je gouden versieringen hebt, ziet het goud er fantastisch uit. Als u geen gouden versieringen heeft, wilt u misschien een paar andere toiletartikelen toevoegen. U kunt bijvoorbeeld gouden badbaren kopen, goudgerande houders gemaakt van glas, goud en glazen zeepbakje, badpapierhouders, rekken van ijdelheidsglas afgezet in goud, enzovoort. Gooi er een gouden handdoekring in en je bent uitstekend begonnen.

Hoe selecteer ik knoppen en haken voor antieke toiletten?
Als je een antieke omgeving hebt, vind je de lijn badkameraccessoires van Pacific misschien leuk. Antieke tinten, tinten, enzovoort konden profiteren van de oliewrijven bronzen haken. Satijn nikkel zal ook goed gaan in antieke toiletten. Gooi er een Bronze Oil Rub ring, antieke witte zeepmeel en tandenborstelhouder in, en misschien een ijdelheid glazen spiegel en daar heb je het.

Het rustieke goud zijn geweldige producten die werken in antieke omgevingen. De Antique Bronze Burn tinten zijn ook leuk. Gooi er een rustieke, bronzen of antieke plank van make-upglas in en je patronen zullen goed samengaan. Daarnaast kunt u een baddoekjeshouder opnemen; handdoekring / bar en je bent op weg om je antieke toilet te verbeteren.

Aranjeuz maakt een mooie lijn van producten, die je zou kunnen mengen in antieke regio’s. Het hangt af van je stijl, maar je kunt de gouden rand combineren met chroomglanshaken om een antieke sfeer te creëren. De borstel nikkel gemengd met goud is ook goed.

Hoe kies ik eigentijdse patronen en kleuren?
Dominic collecties hebben een grote selectie van haken. Misschien vind je de chromen slanke items die zijn ontwikkeld door Duitse ambachtslieden leuk. Wind heeft ook een grote selectie van hedendaagse stijlen.

Hoe selecteer ik toiletapparaten voor Victoriaanse baden?
Victoriaanse designbaden profiteren vaak van satijnnikkeltinten, messing en chroompoets, enzovoort. Victoriaans design is gemaakt om legendes uit het verleden mee naar huis te nemen. Victoriaans eert ook de standaardpatronen. De meeste Victoriaanse toiletten kunnen profiteren van de genoemde tonen, naast andere items die porselein compenseren. Als je een Victoriaans bad hebt, heb je waarschijnlijk porseleinen kuipen en wastafels, die je wilt matchen met de kleuren bij het zoeken naar toiletaccessoires. Momenteel hebben Victoriaanse collecties een uitverkoop, waardoor u tot 27% korting krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *