Wilt u geld besparen, uw toilet er beter uit laten zien en trots zijn op het feit dat u het zelf hebt gedaan? Besloten om een klus voor woningverbetering te beginnen, kan een beetje vracht zijn, maar met de juiste tools en details bent u snel op uw methode. Je zult het vertrouwen hebben om het zelf te doen en begrijpen dat je het eigenlijk geweldig hebt gedaan.

De eerste actie om aan de slag te gaan met uw gloednieuwe kraantaak is het verkrijgen van de informatie om het werk te doen. U moet met het web en / of instructieboeken spreken om ervoor te zorgen dat u alles hebt wat u nodig hebt om dit proces te laten plaatsvinden.

Zodra u al uw gegevens hebt verzameld en u zich helemaal klaar voelt om uw huisverbeteringstaak uit te voeren, moet u naar alle verschillende kraanfabrikanten kijken voor de beste kwaliteit voor het geld dat u wilt uitgeven. U zult een kraan willen kopen die veerkrachtig is, naast een goede mix met uw bestaande toiletaccessoires.

Je hebt nu de perfecte kraan gekocht. Het zit in zijn doos te wachten op zijn nieuwe huis op je toilet. U moet ervoor zorgen dat u over de juiste tools beschikt. Dit omvat:

Een wastafel hanensleutel of apensleutel
Philips-kopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Slip-joint en verstelbare tang
Verstelbare moersleutel
Toiletkit en kitwapen (loodgieters stopverf werkt ook).
Nieuwe flexibele kraantoevoerbuizen.
Draad sealer.

Uw volgende actie in deze procedure zou zijn om van de oude kraan af te komen. Om dit te doen, moet u uw watertoevoer afsluiten onder de gootsteen of bij de primaire watertoevoerklep. De koude en warme watertoevoerbuizen moeten worden losgemaakt. Maak aan de kraansteel de compressiemoer los en verwijder deze met een bekkenkiepralceusleutel of pijpsleutel. Om nu van de kraan af te komen, hoeft u alleen maar de moer te verwijderen die de kraan tegen de gootsteen houdt. De kraan moet eraf.

Verchroomde messing hardware kan na verloop van tijd beginnen te vervallen, dus misschien wilt u dat ook veranderen. Een emmer moet onder de afvoer worden geplaatst om te bestaan uit overtollig water dat nog in de afvoer zit. Een nieuwe stop kan bij uw nieuwe kraan worden geleverd. Als dit waar is, wilt u dat misschien ook wijzigen. Dit geeft u een consistente kijk op uw nieuwe ontwerp.

U moet uw kraanstelen omwikkelen met een draadsealer. Voordat u de kraanstelen in de juiste gaten plaatst, installeert u de rubberen pakking aan de basis van de kraan. Maak je geen zorgen als je kraan geen rubberen pakking bevat. Een kraal van kit zal de truc doen. Wanneer u de kraan op zijn plaats hebt, kunt u de wasmachine, moer en installatiemoer op het staartstuk van de kraan aansluiten. Draai deze moeren met de hand vast.

U kunt nu uw toevoerbuizen aan de kraanstelen bevestigen. Zorg ervoor dat u de schroefdraadsealer gebruikt voor de afsluitventieldraden. Draai de koppelingsmoeren aan de toevoerstelen aan. Zorg ervoor dat u de moeren niet te strak aanspant. Sluit de stengels van het koud- en warmwatersysteem opnieuw aan.

U bent nu bereid om de toevoerbuizen naar uw nieuwe kraan op te ruimen. Om dit te doen, moet u de beluchter van de kraan verwijderen. Schakel nu het water in. U moet op zoek naar lekken terwijl het water loopt. Als die er niet zijn, zet u het water uit en vervangt u de beluchter.

Leun nu achterover en geniet van uw gloednieuwe toiletkraan. Je kunt trots zijn op de realiteit dat je het net zelf hebt geïnstalleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *