Wanneer u een toilet wilt opzetten, duurt het meestal 10 minuten en een paar minuten om de stoel te monteren. Om een toiletbril te installeren, moet u eerst de komringen waxen. Dit is belangrijk, want als u stopt met werken om dit te doen, anticipeert u alleen op toekomstige problemen. Wacht niet op die problemen, want je hebt opties.

Je kunt ringen van een wasbak gebruiken om een bekwame toiletpot aan te brengen. U wilt het plaatsen waar u het wilt en naar de tank verplaatsen. De tank leidt u naar de toiletpot en u kunt bewegen om het item aan te sluiten en vervolgens waterpas te zetten op uw retourpunt.

Het startpunt brengt je naar een gloednieuw niveau, vooral als je geen nieuwe flens wilt projecteren. Flens is iets dat u wilt hanteren, omdat het de procedure is om het toilet op te ruimen voordat u de eenheden installeert. Als je het apparaat eerder hebt schoongemaakt, waarom vraag je me dan waarom ik je moet vragen wat er aan de hand is.

Hoe u uw toilet en bril monteert:
Als u een eerdere toiletbril op de flens hebt gebruikt, wilt u nadenken over ringen. Je kunt zien of dit waar was omdat er enkele overblijfselen van een oude waskomring waren. In het geval dat dit waar is, moet je iets nemen en het eraf schrapen. Daarna zou ik aanraden om de toiletbrildelen eruit te halen voor beoordeling. Er zijn bepaalde onderdelen die u op het toilet of de schuimproductverpakking moet plaatsen, zodat deze niet onrein wordt. Dit helpt ook om te voorkomen dat het glazuur breekt. Normaal gesproken zijn toiletten te vinden in 2 dozen, een doos bestaande uit de tank voor het toilet en vervolgens de kom in de andere doos. Vervolgens zou ik de onderdelen die je hebt nemen, ze samenvoegen om ervoor te zorgen dat ze allemaal passen zoals bedoeld. Als je gewoon zou proberen te plaatsen, kwam alles tot nu toe tot het besef. De verkeerde tijd zou het werk verhogen dat u zou moeten doen om dit nieuwe toilet te installeren. De wax bowl ring is een ouderwets product dat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt. Ondanks het feit dat er enkele kleine verbeteringen zijn die het veel beter maken dan de oudere modellen. Als u wilt, minder moeite bij het opzetten van dit toilet, moet u een plastic flens gebruiken. Dat soort wasbakringen lijken minder moeite te hebben in het toilet. Het enige wat de waskom doet is het porseleinen toilet afdichten aan de flens. Als het toilet echter ooit beweegt, zou de afdichting uiteindelijk beschadigd raken, dit kan een probleem zijn, waardoor gassen voor het riool of water kunnen weglekken. Houd er rekening mee dat dit water niet duidelijk voldoende zou zijn om te consumeren. (Kan iemand kraanwater noemen?) Soms kan de lekkage niet worden ontdekt omdat het water naar beneden druipt. Dit kan leiden tot een vervallen vloerstructuur en schade aan plafonds in de hieronder vermelde kamer.

Toiletbrillen zijn eenvoudig op te zetten. Als u kiest voor een kwaliteitstoilet, zal het uw badkamer vergroten als u een toiletbril opzet die interesse trekt. Misschien hou je van vis. Als je van een aquarium houdt, kun je voor ongeveer $ 7,99 een mooie visstoel voor je toilet kopen. Ga naar Value City of bijbehorende winkels om de koopjes te krijgen.

Zodra u uw toilet en bril hebt opgenomen, wilt u misschien een bijpassend vloerkleed aanschaffen. Douchegordijnen, raamgordijnen en andere badkamerapparaten kunnen uw omgeving compenseren. U kunt tandenborstelhouders, bekers en andere producten kopen bij lokale winkels of online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *