Begreep je dat je je eigen spiegels kon maken? In plaats van naar de winkel te gaan en dure spiegels te kopen, kunt u materiaal rond uw huis gebruiken of budgetvriendelijke items kopen om uw eigen spiegel te maken. Hulp nodig:

Hoe maak je je eigen spiegel:
Het ontwerpen van je eigen spiegels is het begin van het creëren van een volledig gloednieuwe badkamer. U kunt materiaal rond het huis gebruiken, zoals fotolijsten. Probeer een verfraaiend prototype te kiezen. Het verfraaide frame maakt een geweldige wandspiegel, anders kunt u tafelspiegels ontwikkelen en deze als een ijdelheid gebruiken. Ijdelheden maken mooie beeldschermen, vooral wanneer je het omringt met je favoriete items, waaronder parfums enzovoort.

Hoe kies ik textiel?
Nogmaals, je hebt een fotolijst nodig. U wilt een frame dat in de spiegel past. Het hangt af van de grootte die u wilt bereiken, anders probeert u spiegel en frames te selecteren met de hoeveelheid cm die u nodig hebt, wat ongeveer een achtste inch tot een kwart inch is. Je hebt 3 tot 6 centimeter extra nodig, wat neerkomt op ongeveer dezelfde afmetingen.

Hoe voeg ik een achterkant toe?
U kunt hardboard gebruiken om uw ondersteuning op te nemen. Zorg er bij het kiezen van het bord echter voor dat je het bord afstemt op het gewicht van de spiegel. Zorg er liever voor dat het karton het frame en het spiegelgewicht omhoog houdt. Spiegels wegen normaal gesproken ongeveer zevenhonderdvijftig g, afhankelijk van de meting. In deze omstandigheden maakt u het kwartframe, dus u moet rekening houden met punt nul / tweeëndertig vierkanten per m. Als uw spiegel meer dan 3 pond weegt, hebt u een bord nodig dat 1,6 kg per vierkante voet bevat. De dichtheid van het bord moet dan ongeveer één acht centimeter zijn. De spiegel past bij uw rabbet, die u kunt laten snijden in elke glaswinkel, of spiegelwinkel die zich richt op glasproducten. Als u duur materiaal wilt gebruiken, koop dan hardboards van gelijke grootte.

Zodra u uw producten bij elkaar hebt, moet u de spiegel op de ondersteuning plaatsen. De steun moet in de groefsnede of houtverbindingen bewegen. (Rabbet) Zodra u de onderdelen hebt geplaatst, moet u uw brads iets spijkeren om te voorkomen dat uw spiegel breekt en deze in het afbeeldingskader spijkert. Als u van plan bent om de spiegel aan uw muur te hangen, hebt u hangers nodig, die u wilt draaien.

Hoe montagematerialen te kiezen:
je hebt je spiegel, frame, korte schroeven, hoekbeugel, knutselpapier (bruin), dubbelklevende boerentape, stofkap, hangers, een paar spiegelwandbevestigingen, priem, decoupeerzaag, mes en extra schroeven nodig om je frame te monteren.

Nu je een standaardconcept hebt, kun je beginnen met het ontwikkelen van je spiegel. Met andere woorden, het kost tien stappen om je ingelijste spiegel te ontwikkelen. Om je spiegel compleet te maken, raden we je aan om je bibliotheek te bezoeken en boeken te bekijken om je te leiden. Anders zal ik je snel door de 10 stappen slenteren.

Je allereerste stap is om je frame aan de verkeerde kant te zien en je beugelhoeken te beschermen, dwars te bevestigen om te linken met de milterhoeken. Produceer met je priem pilotgaten in de achterkant van je frame. Zodra je de gaten hebt gemaakt, plaats je de schroeven. Als je hardboard hebt gekocht, of karton hebt gebruikt, knip dan het bord zo dat het overeenkomt met de grootte of je spiegel. Plaats de spiegel met het gezicht naar beneden in je houtverbindingen. Nu kunt u uw hardboard / karton in de houtverbindingen en over uw spiegel plaatsen. Brads moeten op dit moment worden ingebracht, die op twee punten vijf cm moeten bepalen op de perioden van je hoeken.

Gebruik vervolgens uw tape om het frame te lijmen, waarbij u de tape aan de buitenranden van uw frame en ongeveer drie mm in lagen legt. Verwijder de papieren omslag. Nu ben je goed begonnen met het voltooien van je spiegel. Gebruik uw bruine bouwpapier en knip vijf cm, waardoor een strip ontstaat die een aanzienlijk bereik heeft dan uw fotolijst. Wanneer je je papier over het achterbord hebt, wil je het beschermen. Gebruik je bouwtape. De laatste acties zijn om te trimmen, markeren en meten om je hangers toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *