Kant maakt een aantrekkelijk product, ongeacht waar u de ontwerpen opneemt. Als je eigenlijk al sierhanddoeken hebt gemaakt, ben je helemaal klaar om je kant en sergerranden op te nemen. Als u uw decoratieve handdoeken niet hebt gestikt, moet u de acties ontdekken om te beginnen. Anders kunt u kantsnijden en sergerranden opnemen om handdoeken af te werken die u daadwerkelijk hebt verkregen. Badstof handdoeken zien er fantastisch uit als kant en serger afwerkingen zijn verbonden. Om te beginnen, lees verder.

Hoe aan de slag te gaan met kant trimmen:
Om te beginnen heb je een effen of onopgesmukte handdoek en kanten randen nodig, samen met een galloon, d.w.z. de decoratieve trimkant. De smalle banden van borduurwerk moeten bestaan uit kant, vlechten of draadkleuren van goud en zilver. Idealiter verlang je naar kant. Zorg ervoor dat het materiaal wasbaar is. Koop het middelzware kant, zoals de taf, satijn of polyester.

Hoe kant snijden voor toilethanddoeken te maken:
Wanneer u uw producten hebt verzameld: (1) gebruik het decoratieve snijden en knip een centimeter van het kant, snijd totdat het een aanzienlijke afstand van uw handdoekbreedte verlengt. Ongeveer een halve inch, vouw het materiaal onder, vouw het aan de uiteinden. Speld in de gewenste positie de kant op je handdoek. Je wilt de pinnen over de onderranden of randen. (2) Langs voltooiingen die je hebt gevouwen, steek. Naai langs de randen van je sint-jakobsschelpzijden en houd je stiksels in een rechte lijn. (3) Gebruik de randen van je kant en herhaal actie één. Je wilt dat het kant dit keer aan de onderranden wordt bevestigd. Langs voltooiing vouwt, steek en ga door naar de bovenranden. Houd in een rechte lijn. Je moet op dit moment klaar zijn, tenzij je de bovenranden van je kant moet op. In deze omstandigheden, aan de andere kant van de aanlegband, bedek het. Nu bent u voorbereid om uw over-lock afgewerkte randen te produceren.

Hoe serger, afgewerkte randen te maken:
Je hebt gewoon materiaal en een speciale naald nodig, zoals het tapijt. Bovendien heb je nylon, gecombineerde draden van wol, contrasterende draden van normale waarde, enz. Nodig om op gang te komen.

Hoe te naaien:
( 1 )Je serger moet op drie draden worden gezet, om je steek aan te passen, waardoor de serger ontstaat. Beide loopers moeten ook worden geregen. Gebruik je nylon draden en typische draad. Schep de draad door je naald en bereid je steek voor zodat deze in de breedte op de gewenste positie wordt gezet. De lengte moet ten minste één (mm) (2) langs de selvages worden ingesteld, beginnen met naaien terwijl de staartkoord strak op zijn plaats blijft. U wilt voorkomen dat u de rand van uw stof snijdt. De staarten moeten aan het uiteinde van uw doek worden achtergelaten. (3) Nu heb je een naainaald nodig. Rijg het. Ongeveer een centimeter en begin met het weven van je tapijt handwerk zodat het onder de steken van je serger valt. De staartsnaren kunnen extra lengte hebben, waarvoor u snijgereedschap nodig hebt die zijn ontworpen voor rioleringssystemen om te voldoen.
( 2 ) Zodra u uw veter en serger hebt voltooid, wilt u misschien een paar andere toiletaccessoires toevoegen om uw patronen te activeren. Overweeg creatieve handdoekhaken, ringen en staven.

Een reeks ringen, haken en staven worden online aangeboden, waaronder de medaillonstijlen, die sterke ruggen vormen. De trendy ontwerpen compenseren uw nieuw geregen handdoeken. Je kunt ook de ijzeren bolder ontdekken, die terugbindt. De items brengen high-end naar je bad. Design houten paalsets zijn beschikbaar, naast tal van andere ontwerpen om uw nieuwe handdoeken naar voren te brengen. Nu je je ringen, haken, spijlen en handdoeken hebt, wil je misschien de ruimte verder compenseren door omringde spiegels op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *