Badkamerspiegels en apparaten zijn direct online beschikbaar, waaronder Monterey-modellen, Meridian en Cosmopolitan. De spiegels zijn ontworpen om high-end naar uw bad te brengen, terwijl ze u de mogelijkheid bieden om toiletaccessoires te selecteren. Sommige spiegels die u kunt aanschaffen, maken het moeilijk om badkameraccessoires te ontdekken die coördineren. Monterey, Meridian en Cosmopolitan bieden u een optie.

Hoe selecteer ik Cosmopolitan?
Cosmo vormde het ga5746 Design. De wandspiegel is gemaakt van rond gepolijst chroom, messing, of je kunt chroom en messing combineren.

Als u op zoek bent naar verfijning en ontwerp geïntegreerd met standaard, Cosmos is de optie. Cosmopolitan wordt geproduceerd door Gatco, waarvan de spiegel met de hand is gemaakt en gemaakt van nep-messing, maar de eervolle afwerking zal uw bezoeker doen geloven dat het sterk messing is. De ronde wandspiegel is 19 1/2 inch groot.

Hoe kies ik toiletapparaten die bij me passen?
Je hebt de mogelijkheid om handdoekhouder te plukken, bestaande uit de dubbele staven, naast handdoekring, badjashaak, badpapierhouder en glazen ijdelheidsplank. De plank staat opgesteld onder de spiegel, waardoor de ijdelheid het ontwerp van uw badkamer zal vergroten.

Hoe selecteer ik Meridian collecties?
Meridian maakte de Slanted Edge wandspiegelvorm ovaal en ontworpen van Satin Nickel. De klassieke spiegel zorgt voor een soepel resultaat voor uw toilet. Als u op zoek bent naar een conventionele stijl, is Meridian uw keuze. De componenten en schroeven zijn weggewerkt, waardoor de wandspiegel een van de toonaangevende opties is.

Wanneer u Meridian selecteert, hebt u de keuze uit het Slanting Edge Oval-vormige model, de grote Diagonal Edge oval-vorm en het rechthoekige ontwerp.

Hoe kies ik toiletaccessoires?
Je hebt de keuze uit enkele / dubbele handdoekstangen / ringen, badjashaak, badpapierhouder, ijdelheid glazen planken, enzovoort.

Hoe zien Monterey Mirrors eruit?
Monterey maakte de Satin Nickel, Round Slanted Edge Oval gevormde spiegel en het decor ovaalvormige spiegels. De spiegels leveren een opzichtig, robuust effect met zijn Art Décor-stijl. Het messing is massief en gemaakt met een overzicht van Satin Nickel en Chrome Brush.

Hoe kies ik badkamerapparaten die bij mijn spiegel passen?
Je hebt de keuze uit het kiezen van een reeks toiletaccessoires, waaronder handdoekstaven / ringen, glazen houders, zeepbakje, badjashaak, kapselrek, badpapierhouder en meer. Bij het kiezen van toiletapparaten raden ontwerpers u aan om samen te werken met de accessoires om uw spiegel te verschuiven. Badkamerapparaten kunnen ook bloemen en vazen bevatten, die u wilt samenwerken met de apparaten om uw spiegel te compenseren.
Heb ik andere opties?
Jawel. Je kunt vogue stijl, studio, tiara, jachthaven, loft, franciscaans, decoratieve spiegels, rust, enzovoort kiezen.

Hoe zal ik begrijpen welke spiegel het beste bij mijn badkamer past?
Het hangt ervan af of je een hoofdbadkamer hebt, je misschien een studio, vogue of spiegels uit de Cabin-collecties wilt opzetten. Het is gebaseerd op wat u wilt bereiken, maar u wilt de spiegel en badkamerapparaten samenwerken om bij uw badkamerontwerp te passen.

Als u bijvoorbeeld een traditioneel hoofdbad heeft, wilt u misschien nadenken over spiegel- en toiletaccessoires die bij uw kamer passen. Denk aan de James Collections, omdat de spiegel- en toiletaccessoires zijn ontwikkeld om conventionele omgevingen te verbeteren, maar de spiegels bevatten stijl. Een aantal van de sierspiegels zijn ontworpen om moderne toiletten een boost te geven. Toch kun je misschien sierspiegels vinden die je badstijl geven, maar toch het conventionele resultaat scherp houden.

Als u wandspiegels en badkamerapparaten overweegt, zal het internet u afbeeldingen leveren, die u kunt evalueren. De afbeeldingen helpen u bij het kiezen van eenvoudiger, wat u helpt om uw stijl sneller te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *