Stel je een kamer voor vol met bessenrode muren met complimenten van concept poppy en elegante slipcovers om je schilderachtige badkamer te compenseren. Gooi er een paar gelaagde materialen in, zoals gordijnen voor je douche om de ruimte te vergroten. Bloemen douchegordijnen zijn concept voor charmante baden ontwikkeld in bessenrode muurstijlen.

Hoe badkameraccessoires te selecteren:
Het kiezen van toiletaccessoires is eenvoudig als u uw ontwerp hebt uiteengezet. Ambachtslieden stellen vaak voor dat u een blauwdruk maakt voordat u uw bad opnieuw ontwerpt, zelfs als u toiletapparaten toevoegt. U wilt de locatie in eerste instantie bepalen om te overwegen welke accessoires er het beste uitzien op uw locatie.

Voor schilderachtige baden wilt u onthouden dat u badkameraccessoires selecteert voor ouderwetse of aantrekkelijke kamers. Natuurlijk wilt u mooie producten kiezen, maar u wilt het op het conventionele niveau houden. Soms vereisen traditionele kamers een twist van vreemde en vreemde producten die het aantrekkelijk maken voor het oog. Denk bij het ontwerpen van schilderachtige omgevingen niet aan gevlochten tapijten?

Hoe gevlochten tapijten te kiezen:
Gevlochten tapijten bestaan uit de handgemaakte tapijten gemaakt van “sweatshirt fleece” De tapijten zijn eenvoudig te maken, anders kun je de tapijten in elke ambachtelijke winkel vinden.

Hoe worden de tapijten gemaakt?
Van smalle stukjes wol: Je kunt zachte fleece van sweatshirts gebruiken om de wol te maken. Kies voor de vezelrijke katoenen, aangezien het materiaal gemakkelijk te wassen is. Bovendien nemen de tapijten beter op dan andere materialen. Om conventioneel te ontwikkelen, probeer een verscheidenheid aan vezels te gebruiken.

Hoe selecteer ik producten?
Je hebt fleece van sweatshirts nodig om je vlecht te produceren. Selecteer een verscheidenheid aan kleuren, tenzij u kiest voor effen. U hebt ook een afvoermat en een paar roterende scharen nodig, evenals draad die is ontwikkeld om zwaar product te kunnen dragen. Daarnaast heb je Braidkin nodig, of vergelijkbare veters.

Hoe selecteer ik de naald?
Je moet denken aan de naalden met grote ogen, zoals de ambachtelijke naalden met ronde en stompe uiteinden. Je hebt ook gemeenschappelijke knutseldraad en naalden nodig.

Heb ik nog iets nodig om op het tapijt te komen?
Natuurlijk heb je klemmen nodig om je stof op de juiste plaats te houden. Bovendien heb je wasknijpers nodig, die je kunt gebruiken om de uiteinden van je gevlochten tapijt te beschermen terwijl je kant toevoegt. Het laatste product dat je nodig hebt is een antislip mat/pad. Je wilt de pad onder het tapijt schuiven zodra je klaar bent.

Hoe ga ik aan de slag?
Aan de slag gaan is eenvoudig. Je snijdt slechts 2 centimeter in het vlies en stript het dwars over de breedte van het materiaal. Neem 2 stroken van de stof en breng ze samen, breng je fleeces in eenheid en begin met naaien. U moet de naden snijden met inachtneming van 1/4 of 1/2 inch, afhankelijk van uw volume. Om de naad te openen, gebruik je je vingers en druk je erop. Vouw het aan de ruwe randen van ons product tot het het middengebied ontmoet en rek onze strook op totdat het de randen vaag naar binnen rolt. Vouw aan de randen, breng je 3e strip naar het midden van de stof en vouw deze weer doormidden. Zorg ervoor dat de zijkanten open zijn aan de rechterkant van het materiaal. Steek vervolgens bij uw strip uw naald en draad in, leg deze in lagen totdat de strips samenkomen, begin opnieuw met de primaire stap, laat gewrichtsvrijstellingen achter en vouw de strips om zich aan te melden in twee├źn. Omsluit het uiteinde van je 3e strip en werk af door het vloerkleed aan elkaar te naaien. Nu heb je de badkamerapparaten van de eeuw die door je eigen handen zijn gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *