Het kiezen van handdoekenrekken als toiletaccessoires is tegenwoordig een beetje ingewikkelder, omdat technologie eigenlijk een brede selectie van items heeft gemaakt. Handdoekrekken bestaan uit de Visitor INOXS, Hotel Racks, bestaande uit de single en double. U vindt er ook een groot scala aan Geheime collecties, ONDA, Studio, enz., Evenals de schommelrekken.

Hoe ontdek ik de schommelrekken?
Online ontdekt u een selectie van schommelrekken. De rekken omvatten de pure messing rekken. De rekken zijn concept voor het bewaren van producten. Daarnaast heb je gemak, aangezien je de rekken plat kunt vouwen, waardoor je de rekken op krappe plekken aan je muur kunt plaatsen.

Hoe wordt het messing gemaakt?
De rekken zijn gemaakt van messing en beveiligd door een gecoate afwerking. Weinig soorten zijn gemaakt van Messing Polish, of Chroom.

Hoeveel kosten de rekken?
Het hangt ervan af waar u opslaat. Bij sommige winkels online kun je de rekken ontdekken voor ongeveer $ 63, maar als je blijft zoeken, vind je misschien veel betere deals. Houd er rekening mee dat u puur messing koopt in plaats van gesmede producten.

Hoe zit het met de Studio racks? Wat maakt hen uniek?
De Studio racks bestaan uit de chroom polish, textuur accent en chroom, en de borstel chroom. De rekken zijn gemaakt voor hedendaagse baden, maar je kunt het in veel toiletten installeren, aangezien het een Europese klasse heeft. De rekken zijn geborsteld en gepolijst met transparante lagen epoxy afwerkingen. De afwerking laat de rekken glanzen.

Hoe selecteer ik breedte, hoogte en diepte?
Het hangt af van wat je wilt, maar misschien hou je van de diepte van 7 en 3/4 inch diep, met de breedte van 11 en 7/8 inch en de hoogte van 7 3/4 inch.

Hoe kies ik andere badkamerapparaten die bij het rek passen?
Bij het selecteren van andere toiletaccessoires kunt u zeepmaaltijden, glazen rekken, badpapierhouders, badjashaken, handdoekringen / -staven, enz. Overwegen. U kunt ook glazen houders selecteren, aangezien messing er over het algemeen goed uitziet met glas. Chroom ziet er ook geweldig uit met glas.

Hoe ziet de Secret-serie eruit?
Je hebt een optie van roestvrij staal, dat gepolijst is, of je kunt kiezen voor het roestvrij staal gemaakt van satijntextuur. De Key-serie is modern, wat geweldig is voor installatie in hoofdbaden, gastenbaden, hedendaagse baden, enzovoort. Victoriaanse baden en Nation-baden, misschien wilt u nadenken over andere series. Toch kun je het waarschijnlijk laten werken.

Hoe kies ik muurbeugels die passen bij het hedendaagse?
Je hebt de keuze uit rode, houten en blauwe rozet muurbevestigingen. Misschien wilt u de kleur van uw douchewanden of toiletmuur vergelijken voordat u kiest.

De kleuren lijken het goed te doen met paarsachtige achtergronden, maar andere stijlen laten je misschien niet toe om de kleuren te integreren.

Hoe worden de handdoekenrekken geïnstalleerd?
Om uw rack te monteren, wilt u overwegen waar u het op installeert. U wilt op zoek naar de stevigste noppen in de muur om in de te installeren locatie te schroeven. Zo niet, dan kunt u gipsplaat kiezen. Je boort een gat in de muur, gebruikt een anker om een ankerslot in te steken en plaatst vervolgens je schroef erin, die het ankerslot uitspreidt en tegen de muur beschermt. U kunt ook een T-Bolt gebruiken. Het hangt ervan af hoe groot het rek is. Om een T-Bolt te gebruiken, boor je een gat afhankelijk van de grootte van de T-Bolt. Zodra je het gat boort, druk je de T-Bolt erin, welke oren eruit springen. Je kunt de T-Bolt er op dit moment niet meer uittrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *