De technologie is vooruitgegaan en produceert fantastische items. De meest recente badkamerapparaten bestaan uit de elektronische badspiegelontwasers. De ontwasemingen zijn geweldig, aangezien je nu uit de douche of het bad kunt komen en je ontspannen kunt voelen, begrijpend dat je niet hoeft te wachten tot de spiegel vrij is van mist.

Hoe het werkt:
De elektronische ontwasemaars bieden u het voordeel van het maximaliseren van de tijd, omdat u na het baden niet hoeft te föhnen, wachten of uw spiegel hoeft af te vegen. Nu kunt u de deur sluiten terwijl u een bad neemt. Nu kun je met je partner baden terwijl hij of zij tegelijkertijd doucht, want wanneer je uitstapt, zal de spiegel gratis mist zijn.

De meest recente uitvinding gaat verder dan opportunisme. Nu kunt u na het tonen op uw gezicht plaatsen, scheren, contactlenzen plaatsen, uw haar stylen, enz., Zonder te wachten tot de spiegel zonder mist is.

De huidige creaties besparen u tijd. Hoe de ontwaseming werkt, is eenvoudig. Wanneer u het systeem installeert, drukt u eenvoudig op een schakelaar en de ontwasemdelaar doet de rest. De gadget maakt verbinding met de lichtschakelaar, die wanneer u het badkamerlampje inschakelt, de ontwaseming onmiddellijk wordt geactiveerd.

Innovatie heeft eigenlijk een tijdbesparende, kostenefficiënte optie ontworpen. De ontwasemers passen bij uw budget, aangezien u de ontwasemers kunt activeren zonder u zorgen te maken over uw stijgende elektriciteitskosten. De gadget verbruikt minder elektrische energie dan enig ander apparaat, zoals gloeilampen of componenten die in uw toilet zijn geïnstalleerd.

Defoggers maken gebruik van uw flexibiliteit. Innovation heeft de apparaten ontworpen om achter uw badkamerspiegel te passen, maar de gadget bedekt de omliggende gebieden, waardoor uw spiegels worden ontdooid.

Hoe te installeren:
Defoggers zijn eenvoudig in te stellen. De ontwasemelaar heeft een aangesloten verwarmingsunit, die is opgesteld in een elektronische doos. Het apparaat wordt vervolgens hard aangesloten op de badontwaser. Vervolgens installeer je de ontwasofer aan de muur, door het apparaat te plakken en je spiegel te vervangen.

Hoeveel wattage gebruikt de ontwasemelaar precies.
Zoals ik al zei, zijn de ontwasemers zuinig. Ontwaseens variëren van 110 watt. Je hebt de keuze om naast de 240-spanning ook de 120 watt units te kiezen.

Hoe selecteer ik tools voor setup?
U hebt richtlijnen direct beschikbaar wanneer u uw systeem aanschaft. De handleiding informeert u welke tools u moet installeren. In sommige omstandigheden moet u mogelijk gaten in uw muur boren om uw spiegel te bevestigen. Misschien heb je een boormachine, boren, enz. Nodig. Het hangt ervan af of u uw armaturen en / of stopcontacten moet huisvesten. U wilt voorkomen dat u gaten in de spiegel zelf snijdt of boort.

Hoe zorg ik voor mijn ontschuimer?
Ontbladeraars zijn tegenwoordig vrij van onderhoud. Defoggers zijn gemaakt om ongeveer tien jaar of langer mee te gaan.

Hoe worden de ontwasemers getest?
Toonaangevende, internationale laboratoria, zoals CE en ETL, testen ontwasemers. De units zijn gecertificeerd door CSA.

Hoeveel kosten de ontwasemaars?
Het hangt ervan af waar u de badontwasmachines aanschaft. Online kun je badontschuimers ontdekken, die je kunt kopen voor $ 89 of $ 179. Het hangt ervan af wat je wilt. Wij adviseren u om te contrasteren en prijzen te vergelijken om de koopjes te vinden. Houd er toch rekening mee; kwaliteit is erg belangrijk. Als u generieke geneesmiddelen ontdekt, vindt u misschien veel betere deals, maar hoe lang gaat het apparaat mee? Als u maandelijks, een paar jaar, enz. een gloednieuw apparaat moet kopen, ontvangt u dus geen kwaliteit.

Hoe beschouw ik verzending?
U hebt de mogelijkheid om reveal airmail, accelerated of basic mail te selecteren. Uit mijn ervaring is standaard kosteneffectief en komt hier eerder dan luchtpost of onthulling.

Nu je badontwasers hebt overwogen, wil je misschien nadenken over de meest recente design wandspiegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *