Als het gaat om huisdecoratie zijn er een paar ruimtes die nogal het effect hebben van een toilet of keuken wanneer ze worden ingericht. Er is iets geweldigs aan het nemen van een uitgeput oud toilet en het er intens en glanzend uit te laten zien wanneer het weer verschijnt. Veel mensen huiveren echter bij de gedachte aan een verbouwing van het toilet en vrezen het absoluut ergste als het gaat om hun monetaire omstandigheden als alles gezegd en gedaan is. Het goede nieuws is dat kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen in ruimtes zo weinig als toiletten. Deze kleine stappen hoeven geen grote kosten te hebben om zeer betrouwbaar te zijn.

Mijn aanbeveling met een badkamer is om te evalueren waar de ergste acnes en doorn in het oog kunnen zijn. Het schilderen van de muren kan een geweldige locatie zijn om te beginnen, maar u moet eerst kiezen of u zich voorbereidt op het verwijderen van kasten. Dit is een ruimte waar het het beste is om het schilderij te bewaren voor later in de klus in plaats van het begin. De ijdelheid in veel badkamers neemt een groot aanbod van onroerend goed in beslag. Voorbij zijn de dagen dat dikke kasten de populaire keuze waren voor badkamers. Nu willen mensen dat de toiletten het uiterlijk hebben van een wijd open ruimte. Dit geeft aan dat kasten en ijdelheden kleiner worden in plaats van groter.

De meerderheid van de huiseigenaren vindt dat de eliminatie van omvangrijke kasten in het toilet vaak een zekere mate van patching veroorzaakt die nodig is voor de gipsplaat en voor de hand liggende ruimtes in vloerbedekking. Deze zullen relatief snel moeten worden opgelost, wat betekent dat het nu een goed moment is om kleuralternatieven voor de muren en vloerbedekking te kiezen. Kleinere badkamers slagen erin om lichtere kleuren op de muren te gebruiken om ze een grotere uitstraling te bieden. Gebruik handdoeken en decoraties om donkere accenten te genereren, maar houd de muren licht en helder. Kies ook voor verf die bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid van badkamers.

Vloerbedekking in een toilet vereist ook dat je bestand bent tegen hoge hitte en vochtigheid, omdat deze ruimte nogal gewelddadig is voor vloeren en muren. Om deze reden is hout niet de vloer bij uitstek voor veel badkamers. Keramische tegels zijn een uitstekende keuze en niet extreem duur. Er zijn ook enkele laminaten die zijn ontwikkeld om goed te reageren op een omgeving met een hoge luchtvochtigheid, zoals in een badkamer zal worden ontdekt. Kies vloeren die de muren en het algemene gevoel van ontwerp dat u wilt bereiken bij het inrichten van uw huis en badkamer accentueren, omdat dit niet iets is dat u meestal wilt veranderen.

Het toilet in een toilet is vrij eenvoudig te kopen, maar ik stel voor om het te laten staan, tenzij het zeker moet worden gewijzigd. Dit is geen eenvoudige procedure voor de beginner en experts zijn duur. In dit geval is “if it ain’t broke don’t repair it” een uitstekende slogan om naar te leven. Precies hetzelfde geldt voor de douche. Als u echter gewoon niet kunt omgaan met uw douche (of bad) zoals deze is, wilt u misschien proberen samen te werken met professionals om binnen te komen en uw bad opnieuw te laten opduiken. Dit is veel voordeliger dan het aanschaffen van een gloednieuw bad en zorgt ervoor dat het jouwe er intens, glanzend en net zo uitstekend uitziet als gloednieuw. Nogmaals, u kunt de hoge kosten van een loodgieter voorkomen, ondanks de waarheid dat u betaalt voor experts om opnieuw op te duiken.

Als klap op de vuurpijl zul je versteld staan van het onderscheid dat nieuwe knoppen, componenten en hardware in een toilet kunnen maken. Voeg een aantal lampen toe voor subtiele verlichting en een aantal decoratieve accenten van jezelf en je hebt een gloednieuwe badkamer zonder een koning losgeld uit te geven om dit te doen. De douchedrape en ‘gast’-handdoeken moeten je grootste uitgaven in je badkamer zijn, omdat ze de ruimte volledig zullen binden. Je douchegordijnen en handdoeken zullen de kleuren en stijlen mengen om de totale omgeving te ontwikkelen die je in je badkamer wilt bereiken. En dit alles kan stap voor stap worden bereikt, hoe schaars uw bestedingsplan ook is.

PPPPP

681

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *