Heeft u een geliefde of heeft u behoefte aan gehandicapte accessoires in het toilet? Er zijn verschillende soorten items in uw regionale drogisterij. Als ze je niet kunnen helpen, kunnen ze je omleiden naar iemand die dat wel kan. U kunt op het web komen en in de online zoekmachine het trefwoord handicap apparaten typen; kijk rond er is voor ieder wat wils om zijn/haar leven wat eenvoudiger en veel veiliger te maken.

Heeft je geliefde het moeilijk met het gebruik van de toiletkruk? Soms is op en neer gaan moeilijk voor hen, vooral als het lager is dan 17 inch. Ga naar je plaatselijke drogisterij en vraag om je badkamerkruk te verbeteren. Het groter maken van de ontlasting zal helpen bij rugproblemen, beenproblemen maken is eenvoudiger voor de om te gaan zitten en opnieuw op te staan. U kunt leuningen toevoegen om het nog eenvoudiger te maken. Sommige leuningen zijn draagbaar en kunnen worden verwijderd wanneer ze niet langer nodig zijn. Zorg ervoor dat ze in de vloer worden geschroefd om te voorkomen dat ze bewegen wanneer ze in gebruik zijn.

Badtijd kan een taak zijn voor je geliefde om zelf te doen als ze ergens aan moeten vasthouden. Het bad kan zelfs een probleem veroorzaken wanneer je genoten niet op en neer kan gaan of hoog genoeg kan treden om erin te komen. Wat dacht je van het gebruik van een liftstoel voor hen? Het enige wat ze hoeven te doen is erin te gaan zitten en op een knop te drukken en het zal ze optillen en in het water brengen. Er zijn ook handmatige liften om ze van de rolstoel in het bad te brengen. De handmatige lift neemt veel ruimte in beslag, maar echt geweldig, omdat het op andere locaties kan worden gebruikt, zoals het optillen van hun stoel naar het bed of een andere stoel. Eén persoon kan deze handmatige stoel bedienen door de stoffen schommel in de rolstoel te plaatsen en de cliënt erop te zetten. Dan zit er een stang op wielen waar je overheen rijdt en de mat aan haakt, de stang omhoog zet en omslingert in de kuip. Niet tillen en je geliefde kan ontspannen in het bad. Ze eruit halen is gewoon een eenvoudige omkering van het proces.

Soms zijn douches veel gemakkelijker voor u en de geliefde om in te stappen. U kunt ook een inloopdouche instellen om het leven veel gemakkelijker te maken. Er is om in en uit te stappen gewoon naar binnen te lopen. Deze zijn verkrijgbaar in veel maten om aan uw behoeften te voldoen, van weinig inloop om in te staan tot groot voldoende om er een rolstoel in te zetten. Met de grootte van de rolstoel duw of draai je ze gewoon in en kunnen ze douchen terwijl ze plaatsnemen.

Douchestoelen worden vaak gebruikt voor die zware douche. Sommige mensen kunnen niet lang genoeg staan om te douchen of ze zijn te zwak om te staan en te douchen. De douchestoel is hier geweldig voor. Een paar van de douchestoelen hebben gaten in de stoel waar het water doorheen kan gaan, sommige hebben armen om aan zelfs wielen te hangen die erop kunnen worden geplaatst om ze te helpen verplaatsen. Douchestoelen zijn leuk met wielen erop; je kunt jezelf zonder hulp in of uit de douche bewegen. Wanneer iemand zo onafhankelijk mogelijk en veilig tegelijk kan zijn, voelt hij of zij zich beter.

U kunt ook een douchekop in uw douche opnemen om het leven eenvoudiger te maken. Als de douchekop op een slangpijp zit, kan deze naar beneden worden gehaald om het nog gemakkelijker schoon te maken. De stoel hoeft niet zo op te staan bij de douchewand dat je de slang gewoon verlengt. Sommige mensen zijn naarmate ze ouder worden bang om dat water vaak in hun ogen te laten spuiten. Het gebruik van de slangpijp houdt het water uit hun gezicht en ze voelen zich meer beschermd en veilig.

Vergeet niet dat het veilig en gemakkelijker maken van het toilet voor u of uw geliefde het leven voor iedereen een stuk gemakkelijker maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *