De douche kan een heel enge locatie zijn wanneer al die zeepsop zich begint op te hopen op de vloer van je douche. Een methode om je veiliger te voelen onder de douche is om een handgreep aan de muur te installeren. Hier zijn de tools die u nodig hebt en aanwijzingen om effectief een handgreep in uw betegelde toiletdouche op te zetten.

Zodra je daadwerkelijk een grijpbeugel hebt gekregen, moet je de tools verzamelen die nodig zijn om het te installeren. De volgende zijn de tools die u nodig hebt:

Philips-kop schroevendraaier
Boor
1/8 inch metselwerk bit of glas en tegel bit
Stud finder of een lengte van draad
Meetlint
Siliconen kit
Scherpe priem of hardmetalen glas en tegelboor
Hout bit, 1/16 smaller dan de grootte van montageschroeven

Het eerste dat u moet doen om uw handgreep te installeren, is een muurknop vinden. Als je toegang hebt tot een noppenzoeker, zal dit aanzienlijk helpen. Laat de noppenzoeker langs de muur lopen totdat er een muurknop ligt en markeer het gebied met een fijne puntmarkering. Als u geen elektronische noppenzoeker hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken, neem gewoon een 1/8 metselwerkbit of glas- en tegelbit en boor eenvoudig een gat in de voeg. Neem dan je lengte van de draad en maak er een buiging in. Steek de draad in het gat en door hem links en rechts te draaien moet je een noppen slaan. Als u geen noppen vindt, kan het gat dat u eenvoudig hebt geboord, worden gevuld met een klein siliconenkitje. Zorg ervoor dat u de schar van siliconenkit platdrukt, zodat deze niet uit de voeglijn steekt, laat de kit ongeveer 3 uur drogen. Als je voegmiddel in poedervorm nuttig hebt, meng dan een beetje en spot het gat. Boor opnieuw een gat totdat je een nok vindt. Wanneer je een nok vindt, meet dan 16 inch van dat gat en je moet de mogelijkheid hebben om in een andere nok te boren.

U zult uw noppengebieden willen markeren, zodat u vanaf de basis van het bad kunt bepalen wat de plaatsing van uw staaf is. Plaats uw stang zo dat elk uiteinde over een noppen ligt en markeer de schroefgaten die zich in de montagebeugel bevinden.

Om de installatiegaten in de tegel te boren, moet u doorgaan met het punt voor de boor, anders loopt het bit over de tegel. Gebruik om verder te gaan met een scherpe priem of eerder genoemde boor. Draai met je hand het instrument op je make-up om een lichte indruk op de tegel te maken; dit voorkomt dat je boor uitglijdt. Gebruik geen pons, anders breekt u waarschijnlijk uw tegel. Gebruik het glas- en tegelbit om je gat te boren. Als u een metselwerkbit gebruikt, plaatst u tape over de tegel en boort u geleidelijk om te voorkomen dat de tegel wordt verbrijzeld. U wilt uw tegels ook niet breken bij het vastschroeven van de montagebeugels, dus gebruik een bit dat 1/32 groter is dan de grootte van de installatieschroef die u gaat gebruiken. Begin met het boren van het gat geleidelijk en met gelijkmatige druk om niet van je merkteken af te glijden. Gebruik lichte druk bij het boren om te voorkomen dat de tegel breekt.

Zorg ervoor dat je niet veel dieper boort dan de tegel en de achterkant. Op dit punt moet u uw bit veranderen in het houtbit 1/16 smaller dan de schroef. Dit maakt een proefgat in de noppen.

De laatste actie is het monteren van de balk. Siliconenkit moet voorafgaand aan de montage op de gaten worden aangebracht; dit om het hout en de backingboards achter de tegels te beschermen tegen druipend water. Schroef de stang gewoon aan de muur. U wilt een roestvrijstalen schroef gebruiken of ze zullen roesten. Draai de schroeven stevig vast om ervoor te zorgen dat ze niet te veel worden aangedraaid, anders zullen ze de tegel scheuren.

U moet nu uw handgreep op de juiste manier hebben geïnstalleerd. Je kunt nu een rustige, ontspannende douche nemen en je tegelijkertijd veel veiliger voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *