Kleine, besloten toiletten met weinig ruimte en veel dingen kunnen grote problemen opleveren voor een hectisch gezin. Met producten verspreid over het aanrechtblad van het toilet zonder aangewezen ruimte, is het moeilijk om die favoriete pot lipgloss, doos floss of blikje haarmousse te ontdekken wanneer de reguliere tijd in de vroege ochtend minimaal is. Je kunt dit probleem overwinnen met een oprechte beoordeling van de inhoud van je badkamer en wat creativiteit.

Blader eerst door je toilet. Als je items in je toilet hebt die je niet leuk vond na het allereerste gebruik, of die iemand die eerder naartoe ging daar is vertrokken en je huishouden niet gebruikt, verwijder ze dan. Dit kan een moeilijke tablet zijn om te slikken als je je concentreert op het geld dat je hebt uitgegeven aan het kopen ervan, maar als het waardevolle ruimte in beslag neemt in je krappe badkamervertrekken, kost het je meer hoofdpijn en spanning dan het verdient. U zult waarschijnlijk versteld staan van hoeveel ruimte u kunt vrijmaken door deze ongebruikte, ongewenste producten op te ruimen.

Nadat je deze items daadwerkelijk hebt opgeruimd, onderzoek je wat er nog over is. Als er een lade voor make-up is, maar er zit niets in, denk dan aan een paar kleine dozen of manden om ze in te plaatsen. Plaats lippenstiften en glossen in de ene bak, een andere voor make-up compacts en een andere voor make-up applicators zoals borstels en sponzen. Als er veel haarartikelen zijn, overweeg dan om een grotere mand te gebruiken om ze in en onder de gootsteen te plaatsen, die snel kan worden verwijderd en elke vroege ochtend kan worden opgeborgen.

Als je de gewoonte hebt om die producten in te slaan die je snel lijkt te doorlopen, zoals badkamerpapier, lotion of tandpasta, overweeg dan om die in een voorraadkast of linnenkast te bewaren in plaats van in de badkamer zelf. Zorg ervoor dat alle familieleden weten waar ze moeten zoeken naar een vervanging of bijvulling die nodig is om ze op te raken.

Laat uw huishouden het vooral eens worden over het gebruik en behoud van het organisatiesysteem dat is opgezet. Het zal niet geweldig zijn om de volgende week alleen maar dingen te vinden die rommelig en ongeorganiseerd zijn. Vraag om input bij het maken van een systeem en zorg ervoor dat het er een is waar alle betrokkenen mee om kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *