Heb je extra ruimte in je toilet en niets om erin te stoppen? Vul het op door die oude stoel met rechte rugleuning die je in de schuur hebt liggen op te knappen.

Het is eenvoudig om een oude stoel te verfraaien en het het gesprek van de tijd te laten worden. Neem de oude stoel of bank die je in de schuur hebt staan; ga naar de kringloopwinkel, goodwillwinkel en zelfs naar een werfverkoop. Vaak kun je de oude stoelen heel goedkoop kopen. Mensen zetten voortdurend hun oude kookstoeltjes op de stoeprand, stoppen en vragen of je het kunt hebben; ze zullen het je waarschijnlijk eerder geven dan van de vuilnisman.

Hoe kies je je patroon?
Bepaal eerst welk decor en welke kleuren je gaat gebruiken. Zorg ervoor dat je ondersteunt wat je daar momenteel hebt. Als je vogels bezit, kun je een vogelhuisje op je stoel plaatsen. Wees creatief en overweeg het voordat je aan je gloednieuwe baan begint. Individuen zullen het elke keer zien als ze de badkamer binnenkomen. Naast het indienen van een leeg gebied, kun je het tegelijkertijd gebruiken om je sokken aan te trekken. Als je uit de douche of het bad komt, is er een stoel beschikbaar om op te zitten terwijl je je schoenen aantrekt en zelfs terwijl je je voeten afdroogt. Verfraaien is gemakkelijk en plezierig en je zult blij zijn met wat je daadwerkelijk hebt bereikt.

Bij het renoveren van een stoel of bank heb je in eerste instantie een thema nodig, kies je de kleuren en ga je vervolgens aan de slag.

Hoe zich te ontdoen van verf?
Al die oude verf of vernis moet worden verwijderd. Je kunt verf en vernis ontdekken bij de meeste winkels waar verf wordt verkocht. Immers, nadat de oude verf is verwijderd, schuurt u deze naar beneden om de nick en krassen glad te strijken.

De verf op de stoel zelf moet geëmailleerd zijn, zodat de nattigheid gemakkelijk kan worden gereinigd. Verf je stoel; zorg ervoor dat u percentages op de kwast gebruikt om te voorkomen dat deze loopt en strepen in de verf maakt wanneer deze droogt. Laat het een aantal dagen drogen voordat je er iets meer aan doet.

Hoe extra toiletaccessoires voor uw stoel te kiezen:
U kunt stencils kopen; rubberen stempels of zelfs tekenen waar je een bloem of etc. op wilt zetten. Het gebruik van keramische verf in de kleur of tint van uw optie zet uw stijl erop. Maak het gemakkelijk maar kleurrijk en wees creatief. U kunt keramische verf en de penselen kopen om te gebruiken in elke warenhuis die ambachtelijke benodigdheden verkoopt. Zorg er bij het kiezen van je kleuren voor dat de tonen zich mengen met wat je momenteel op de muren hebt.

Als je stoel of bank klaar is, ga dan achterover staan en kijk wat je daadwerkelijk hebt bereikt. Het zal je verbazen hoe creatief je kunt zijn en het is ook leuk.

Wilt u uitchecken voor ontspanning in het bad? Bestaat er een lege plek naast de stoel om een mandje op de grond te zetten en er een paar publicaties in te stoppen? Sommige mensen vinden het leuk om uit te checken wanneer ze het toilet betreden. Een klein mandje houdt je leesproduct goed, allemaal in één gebied, zodat het niet wordt bewandeld of nat is wanneer je uit het bad of de douche komt.

Als je geen lezer bent, maar toch wat meer aan je badkamer wilt toevoegen, zet er dan een kleine standaard naast, als er een plank aan de onderkant is, leg er wat elegante handdoeken op, neem de bijpassende washandjes en maak een kunstmatige plant om aan de bovenkant te zetten.

Het maken van de bloempot is eenvoudig. Neem gewoon een mooie pot of schilder er een en gebruik een van de stempels die je op de stoel hebt gebruikt en stempel erop. Vervolgens rol je elk washandje op alsof je servetten op de eettafel legt. Zet de opgerolde washandjes op het uiteinde rond de pot en doe er een kunstbloem in. Nu heb je een stand die je kunt gebruiken voor die handdoeken en washandjes op unieke evenementen. Je kunt die tijdschriften misschien op een hoek leggen, nu heb je het publicatierek en je handdoeken waar mensen kunnen zien maar niet aanraken.

Vergeet niet om het niet te overdrijven. Maak het eenvoudig en innovatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *