Toiletten lijken bekend te staan om chaotisch en verwaarloosd te zijn. Tussen kleine make-up compacts, medicijnflessen, haaraccessoires, scheermesjes enzovoort, kan het vrij gemakkelijk zijn om dingen te verliezen in de shuffle. Onderzoek uw toilet en de inhoud ervan en maak gebruik van een paar basisideeën en u zult hierdoor meer ruimte en rust ontdekken.

Kijk eerst eens goed naar je medicatiekastjes. Paradoxaal genoeg is het waarschijnlijk geen goed concept om medicatie in uw medicijnkastje te bewaren, omdat veel toiletten warm en vochtig worden tijdens douches en baden en destructief kunnen zijn voor medicatie die op ruimtetemperatuurniveau moet worden bewaard. Bewaar medicijnen niet voorbij hun houdbaarheidsdatum, zelfs als je ze eigenlijk nog nooit hebt geopend of ze heel klein beetje hebt gebruikt. Probeer uw medicijnen op een hoge plank in uw linnenkast te houden met een afsluitbare hoes. Dit zal helpen hun levensduur te verlengen en ze buiten het bereik van nieuwsgierige kleine handjes te houden.

Hetzelfde moet worden gemaakt met oude make-up. Normaal gesproken gaat de meeste make-up ongeveer 18-24 maanden mee, met uitzondering van mascara, die ongeveer 3 maanden duurt, en vloeibare eyeliner, die ongeveer 3 tot 6 maanden duurt. Nagellak houdt het meestal ongeveer een jaar vol, dus als je er een ouder dan dat hebt, verwijder ze dan. En gezien het feit dat tal van make-upitems dierlijke actieve ingrediënten bevatten, is het ook cruciaal om je te concentreren op hoe ze ruiken. Als ze ruiken alsof ze bedorven zijn, hebben ze dat waarschijnlijk ook, dus gooi ze weg. Probeer een onomkeerbare marker te gebruiken om de aankoopdatum op de achterkant van het item te markeren, zodat u niet hoeft te proberen in gedachten te houden hoe lang het is geleden dat u iets hebt gekocht.

Als u een kijkje neemt in het gangpad van uw favoriete discountwinkel, zult u geweldige deals van goedkope opslagcontainers ontdekken die snel kunnen worden gebruikt in badkamerlades, onder de gootsteen en ook voor douche- en badlocaties. Aangezien toiletten vol zitten met kleine dingen, kunnen ze gemakkelijk worden gerangschikt in kleine bakken, manden of dozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *