Hoe handdoekstandaards te kiezen

Handdoekstandaards ruimen ruimte op, omdat je je handdoeken op de standaard kunt gooien in plaats van in de vloer of op een stoel. Online ontdekt u een grote selectie van stands geproduceerd door Drop, Onda, Premier, Freestanding, enzovoort.

Hoe kies ik stands?
Het hangt af van uw stijl van bad en smaak. Als je moderne stijlen wilt, kijk dan eens naar de lijn drops.

Onda heeft ook een geweldige collectie eigentijdse fittingen en andere badaccessoires. Als u een vorstelijke smaak heeft, wilt u misschien de vrijstaande spa’s of de lijn van Premiers opnieuw bekijken. Als u decoratie wilt, maar toch een bestedingsplan hebt, bekijk dan de lijn vrijstaande houders.

Gewoon uit nieuwsgierigheid geloofde ik dat ik de lijn van spa-stands zou inspecteren. De statieven zijn gemaakt van chroom en messing, zoals satijn messing. Daarnaast heb je een optie van oliewrijven brons, messing, chroom en satijn nikkel. Idealiter hou ik van het koper in vorstelijke, hedendaagse of Victoriaanse omgevingen. Aan de andere kant zal het messing in bijna elk toilet werken. De oliewrijving is geweldig als je een landelijk toilet of een antieke omgeving hebt.

Hoeveel kosten de stands?
Het hangt af van uw keuze. Als u de gezondheidsclubs selecteert, kunt u de items online ontdekken in de prijsklasse tussen $ 67 en $ 82.

Hoe selecteer ik moderne stands?
Nogmaals, ik ben niet van chroom, maar in het geval van Drops-producten hou ik van de drievoudige standaards, die bijpassende spiegels op de achtergrond zouden kunnen aanvullen. Voeg een beetje goud snijden toe aan je gelaagde spiegels en je hebt een combinatie van moderne en koninklijke patronen. Het product ziet er goed uit met een plank van badmeubels op de achtergrond ook. Houd het goud in deze omstandigheden op afstand; compenseer het liever met minuscule versieringen van goud. Natuurlijk is jouw smaak anders dan de mijne, dus inspecteer de beelden zelf.

Chroom en Satin Nickel textuur is niet in mijn straat, maar Premier heeft een geweldige lijn van dubbele health club stands ontwikkeld. In een perzik-, bruine of antieke omgeving zou ik de tribunes in een hoek zetten om de omgeving in evenwicht te brengen. Gooi een paar lichtgekleurde handdoeken op de standaard, zoals tan en je hebt een extreem geweldig antiek patroon. Premier-stands zijn een beetje duur, dus als je op budgettering bent, kijk dan eens naar de lijn van Vrijstaand. Je hebt een optie van satijnen, messing, chroom, enzovoort.

Hoe kies ik uit de lijn van Onda?
Onda heeft een mooie keuze aan stands, maar misschien wilt u een paar dollar besparen voordat u de producten overweegt. Als u zich geen zorgen maakt over de kosten, kunt u genieten van de chromen drievoudig gepolijste standaards, goud / chroom gepolijst, messing en / of chroom polish. De stijlen werken uit in witte en bruine texturen.

Als u op zoek bent naar prachtige kaptafels, kunt u de ringen en standaards van vrijstaande collecties overwegen. Je hebt de keuze uit één, 2 of drie armstandaards, anders kun je kiezen voor de dual ring stands. De oliewrijven bronzen driearmige standaard zou er geweldig uitzien in een antiek bad of een landelijke omgeving.

Aan de andere kant zouden de 3-arms Satin Nickel-stands er geweldig uitzien in antieke omgevingen of landelijke omgevingen, vooral als je een paar wit / gele bloemen aan de basis strooit. Gooi een witte handdoek op en je bent klaar. Toch denk ik dat de stands zijn ontwikkeld voor moderne baden of masterbadkamers. Misschien vind je de ringstandaards leuk, maar houd er rekening mee dat het meer moeite van jouw kant kost om je handdoek te positioneren. Als je vaak haast hebt, kies dan voor de armstandaards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *