Toiletborstel caddies bevatten geweldige toiletaccessoires. De caddies zijn een idee, want als je de toiletborstel gewoon in de vloer laat liggen, bevuilt het je ruimte. Bovendien, als u borstels niet schoonmaakt na gebruik in het toilet, kan het residu ontwikkelen en een vervelende geur achterlaten. Zoals je kunt zien, zijn wc-borstel caddies grote behoeften.

Hoe kies je wc-borstel caddies?
Musa, Chateau, Home, Overview, Wind en Freestanding zijn een geweldige keuze aan toiletborstel caddies. Als u bladert om natuurlijke versieringen te bereiken, vindt u de kristalglasselecties misschien leuk. De glasslijtage is in sommige gevallen gestructureerd met puur messing en houtwerende wengen. Musa ontwikkelde simpelweg de meest actuele wandmontage caddies. Je vindt er de nieuwste chroom polish stijlen en de satijn nikkelen.

Hoe kies ik een caddy die bij mijn toilet past?
De caddies gemaakt door Musa, d.w.z. de meeste stijlen zijn gemaakt om in elk hedendaags toilet te passen. De producten worden verzonden vanuit vreemdelingenlegioenen, d.w.z. Italië. De producten zijn standaard, maar het brengt een elegant ontwerp naar uw moderne toilet.

De toilet caddies zijn voorzien van accessoires. Weinig zakelijke aanbiedingen met het item, houten wengé trims, tumblers, zeepmeel en andere houders. De meeste producten die Musa aanbiedt zijn gemaakt van eenvoudig gesneden messing. Helder kristalglas is mooi en past in elke kamer. Ik wees erop dat de caddies zijn gemaakt voor veel moderne badkamers, maar het item past bij bijna elke stijl in Victoriaanse ruimtes, koninklijke baden, natiestijl en meer. Misschien wilt u het product niet selecteren om in kinderbaden op te zetten, tenzij de kinderen ouder zijn.

Hoe kies ik andere badkamerartikelen die kiezen voor de caddy?
Je hebt een lijst met items om uit te kiezen, waaronder de glazen hoek en ijdelheidsrekken, tissuehouders, badjashaken, handdoekstaven, zeepmeel, bekers, enzovoort.

Hoe kies ik items ontworpen door Chateau?
Ik ben niet van het zilver, maar Chateau maakte de huidige borstel caddies die in het oog brengt. De nieuwste borstel caddy is gepolijst in zowel chroom als messing. U zult ook een verscheidenheid aan bijpassende haken ontdekken, waaronder gepolijst messing, chroom, combinatie en het borstelnikkel. Als u de mix van goud en chroom selecteert, probeer deze dan te mengen met de chroom- en messing verfijnde haken.

Je kunt de messing /chromen caddies ook mengen met handdoekdragers, designspiegels, badjashaken, glazen houders en meer. Het item komt uit Zweden, waarvan de ambachtslieden van het land eigenlijk trouw zijn gebleken in het maken van geavanceerde toiletaccessoires.

Als u van plan bent om de chromen / messing caddies te kopen, wilt u misschien een gouden badpapierhouder en een ijdelheidsglasrek kopen. De combinatie zorgt ervoor dat je bezoeker denkt dat je hoog op het varken leeft. Als je niet van de glazen ijdelheden houdt, denk dan aan de decoratiespiegels die oplichten en op je muur worden geïnstalleerd.

Vrijstaand heeft ook een grote keuze aan borstel caddies. Het goud is geweldig, maar op afbeeldingen steekt het hardop uit. Ik ben een goudfan, d.w.z. ik hou van goudtinten, tinten, kleuren, enz., Maar de kleur in deze omstandigheden is een beetje verontrustend voor het oog. In deze omstandigheden wilt u misschien de Oil Rub Bronze-plaat van staal overwegen. Als ik naar de afbeelding kijk, heb ik het gevoel dat de borstelcaddy er mooi uit zou zien in een antieke omgeving.

Ik hou van de wind, dus ik moest een kijkje nemen naar de afbeeldingen ontworpen door Wind Collections. De borstel caddies zijn geweldig als je van chroom met spurts van goud houdt. Een van de badkameraccessoires die u bij deze serie wilt overwegen, zijn de douchehoekmanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *